Lumbalt Dekompressionsbälte Uppblåsbart Ryggstöd

kr840

Rea!

Lumbalt Dekompressionsbälte Uppblåsbart Ryggstöd

kr840

Beskrivning

Du kan få omedelbar lindring med ett enda handgrepp. Låt inte smärta hålla dig tillbaka.

Njut av omedelbar smärtlindring och stöd för din ländrygg - Ortorex-dekompressionsbältet riktar in din ryggrad och minskar smärta och obehag som du upplever. Vår innovativa fysioterapianordning passar alla kroppstyper, så bär den bekvämt under hela dagen och njut av att slippa stelhet.

Smärtlindring
Ortorex-bältet dekomprimerar försiktigt ryggraden och lindrar smärta i ländryggen. Säg adjö till stelhet och upplev de terapeutiska fördelarna.
Djup avslappning
Den mjuka dragningen främjar djup avslappning och minskar belastningen i ländryggen. Detta hjälper effektivt mot kronisk ryggsmärta och muskelspänningar.
Aktiv livsstil
Vårt bälte är perfekt för personer med en aktiv livsstil. Om du är idrottare eller fitnessentusiast kan du njuta av att din rygg återhämtar sig och förebygga skador.
Byggd för att hålla länge

Tillverkad av hållbara, högkvalitativa material. Oroa dig inte för slitage eller nedbrytning.

Lätt att använda

Vårt dekompressionsbälte levereras med en handpump som gör det möjligt att snabbt blåsa upp det och kontrollera trycket manuellt.

Lättvikt

Lättviktig och lätt att bära med sig, bekväm att använda var du än går.

Fler skäl att älska vårt bälte
Ergonomisk Design
Justerbar
Säker Att Använda
Icke-Bindande
4.88
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. D***d (verifierad köpare)

  Sverige

  På grund av mitt arbete måste jag plocka upp tungt bagage varje dag. Det gör verkligen ont i ryggen. Jag försöker alltid hålla min hållning i en bra position, så jag bestämde mig för att beställa det här bältet som stöd för ländryggen. Jag använder den här produkten för att skydda min rygg när jag arbetar och jag kan säga att det är en mycket bra produkt!

 2. M**a (verifierad köpare)

  Sverige

  När jag fick diagnosen osteokondros kunde jag inte sitta vid mitt skrivbord på jobbet. Smärtan var fruktansvärd. Med detta bandage arbetade jag min första dag i hela 8 timmar och jag mår bra. Tack så mycket för denna gyllene produkt!

 3. Z**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag skadade ryggen på grund av felaktiga rörelser när jag gjorde trädgårdsarbete. Så jag beställde det här bältet för att ha på mig när jag arbetar i trädgården. Jag har använt det i två veckor nu och det har verkligen hjälpt mig med min ryggsmärta?.

 4. G****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här till min fru som har genomgått två ryggoperationer. Hon vill kunna göra hushållsarbete fritt utan att ha ont i ryggen. Hon säger att hon känner maximal komfort när hon använder det här bältet och att det inte belastar hennes ryggrad

 5. J***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Bältet är ganska lätt att sätta på. Jag älskar att det är bekvämt att använda och ger maximalt stöd! Bra?

 6. W***d (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag känner lättnaden nästan omedelbart. Bra produkt