Kompressionsärmar För Vader

kr244.99

Rea!

Kompressionsärmar För Vader

kr244.99

Beskrivning

Upplev graderad kompression för att lindra smärta i benen!

Ortorex vadarärmarna ger ett jämnt och målinriktat tryck. Detta bidrar till att minska trötthet och muskelömhet. Dessutom gör vår vadmanschett att återhämtningen av skador går snabbare och lättare.

Smärtlindring
Våra ärmar behåller kroppsvärmen för att värma leder och muskler och öka blodcirkulationen. Detta minskar akut och kronisk smärta från artrit, stukningar, skenbenssprickor och kramper. Dessutom minskar de åderbråck och svullnad.
Förebyggande av skador
Vårt vadstöd minskar muskelvibrationer vid markkontakt. Detta ger stabilitet åt muskeln för att förhindra eventuella mikrotrauman.
Snabb återhämtning
Genom att förbättra blodflödet underlättar Ortorex-väggarna avlägsnandet av blodlaktat som orsakas av försämrad syretillförsel. Som ett resultat eliminerar de obehag och främjar en snabb återhämtning efter en skada eller operation.
Halkfritt band

Gummibandet förhindrar att ärmen vänds uppåt eller glider nerför benet.

360°-stöd

Våra ärmar ger ett högklassigt muskelskydd över hela vaden.

Ergonomisk passform

Elasticiteten hos våra vadarärmar gör att de passar alla storlekar.

Fler anledningar att älska våra ärmar
Fukttransporterande
Lättvikt
Tvättbara
Icke Begränsande
Tunn
Andningsbar
4.75
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Köpte dessa till min äldre pappa för hans dagliga promenader. De fungerar utmärkt, passar som förväntat och är lättare för honom att ta på sig än en kompressionsstrumpa.

 2. K**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här produkten är mycket bekväm, jag gillar att den går från knä till fotled endast så att jag fortfarande kan bära sandaler. Mycket hjälpsam för blodflödesproblemet i min vadben.

 3. N*****s (verifierad köpare)

  Sverige

  Vid en nyligen genomförd resa till reumatologen upptäcktes inflammation i mina underben och dessa rekommenderades. Dessa är fantastiska och jag rekommenderar dem varmt.

 4. R**k (verifierad köpare)

  Sverige

  Min son har dåliga skenbenssprickor, han använde ärmarna under sina senaste basketmatcher och sa att de gjorde stor skillnad för honom. Mycket imponerad av produkten och kan varmt rekommendera.

 5. F***r (verifierad köpare)

  Sverige

  De här kompressionskallarna är perfekta. Jag har svullnad i benen och dessa är underbara. De har en perfekt passform. Mina fötter och ben känner sig energiska när jag bär dem.

 6. S***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har potter och måste använda kompressionsstrumpor, men jag gillar inte strumpor eftersom mina fötter blir så varma i dem. Jag bestämde mig för att prova dessa ärmar och de är verkligen bra och håller sin form/kompressionsnivå.

 7. L***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Lätt att ta på och lätt att ta av! Fantastisk passform, inte för tight och inte för löst. De bästa vadenärmarna du kommer att hitta.

 8. M**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar dessa kompressionsärmar. De har hjälpt mina ben enormt mycket. Jag bär dem dagligen på grund av åderbråck på mina ben. Jag känner en skillnad direkt efter att jag tagit på dem. Jag skulle rekommendera dem.

 9. A***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tog med mig dessa kompressionsärmar för vaderna på grund av svullnad. Och de gör jobbet för mig i alla mina veckovisa aktiviteter!!!

 10. H**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Dessa ärmar är en spelförändring för mig. Jag har neuropati på grund av medicinering och svullnad i underben och fotled på grund av en operation för att rädda en kroppsdel. Jag använde kompressionsstrumpor som hjälpte svullnaden men förvärrade neuropatin. Jag bestämde mig för att prova något annat och beställde dessa. De visade sig vara de bästa vadarärmorna som jag någonsin har provat! De fungerar perfekt för mig.