Bärbar ultraljudsspruta för inandning

kr514.97

Rea!

Bärbar ultraljudsspruta för inandning

kr514.97

Beskrivning

Ge dina lungor den luft de förtjänar!

Portable Ultrasonic Nebulizer for Inhalation

ORTOREX™ Portable Ultrasonic Nebulizer ger inhalationsterapi för förkylning, influensa, hosta, bronkit, astma och andra andningsbesvär. En fin dimma från nebulisatorn tränger djupt in i bihålorna, näsan och halsen för snabb lindring. Dessutom har den patenterad ultraljudsnätsteknik som hjälper till att minska alla typer av andningsproblem effektivt.

Portable Ultrasonic Nebulizer for Inhalation

När koppen är fylld med vätska trycker du på knappen för att slå på nebulisatorn, och den kommer tillfälligt att producera en sval dimma med en partikelstorlek på 1-5μm. Den hjälper till snabbare absorption för att lindra andningsbesvär. Dessutom finns det 2 alternativ för sval dimmaångor för att ge dig önskad komfortnivå och lindring. När vätskan tar slut stängs enheten av automatiskt.

Vår nebulisator är tillverkad av långvariga material och medicinsk kvalitet. Apparaten är kompakt och lätt. Den är lätt att bära och använda hemma, på kontoret, på semestern och även på resan. Den levereras med flexibla strömalternativ, antingen batteri eller USB-strömadapter, så den är lätt och säker att använda för barn och seniorer. Beroende på situationen kan du använda apparaten med en ansiktsmask eller ett munstycke.

ORTOREX™ Portable Ultrasonic Nebulizer levereras med en mask för vuxna, barn och ett munstycke, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för hela familjen. Apparaten är perfekt för vardaglig inhalationsterapi för personer i alla åldrar, särskilt för barn och seniorer.

Observera: Använd inte produkten med destillerat vatten. Det rekommenderas att använda nebulisatorn med kranvatten eller saltlösning. Om den flytande medicinen inte innehåller natriumelement kan du tillsätta lite saltlösning till den.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ BEHANDLAR ANDNINGSSÄNGDIGHETER — Mediciner i nebulisator används för olika andningsproblem som astma, KOL och även för att återställa andningsfunktionen efter sjukdomar som influensa.

✔️ LJUDLÖS — Ljudet är lägre än 25 dB under arbetet.

✔️ LÄTT ATT ANVÄNDA — Tryck helt enkelt på den enda operationsknappen för att starta nebulisatorn.

✔️ BÄRBAR — Den är handhållen, så du kan ta den var som helst och använda den när du vill.

✔️ LÅG STRÖMFÖRBRUKNING – Fungerar antingen med 2 AA-batterier eller med en USB-sladd.

 

I paketet ingår:

 • 1x Nebulisator
 • 2x masker (barn, vuxen)
 • 1x munstycke
 • 1x anslutningshuvud
5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. K****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna bärbara nebulisator är praktiskt taget tyst, ger ut en riktigt fin dimma och är definitivt värd pengarna! Älskar absolut den här maskinen. Jag kanske köper ett par till för att ha med mig för säkerhets skull. Rekommenderar den starkt till alla med andningsproblem!!!

 2. I****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna bärbara nebulisator är mycket kompakt och den perfekta storleken för resor. Fungerar utmärkt och är värd varenda krona för den. Kvaliteten är fantastisk. Skulle köpa igen.

 3. M***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är så nöjd med produkten och butiken är jättebra!!! Jag fick den inom en vecka! Jag rekommenderar helt och hållet!!

  null

 4. A***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna nebulisator är lätt och super tyst. Den hjälper till att lindra hostan när jag blir förkyld. Det är väldigt bra att jag kan koppla in den med en USB-kabel. Mycket lätt att använda

  null

 5. M***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag älskar denna mini nebulisator!!! Med denna lilla sak kan jag äntligen få mina astmaattacker under kontroll!!! Plus att den är super lätt att använda! Tack Ortorex! Fortsätt att göra bra ifrån dig!

  null

 6. A***k (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här enheten är utmärkt! Den återfuktar och fungerar bra vid andnöd. Den är så tyst och kraften är ganska bra. Överlag är jag nöjd med köpet!

  null

 7. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har astma och den här nebulisatorn hjälpte mig att gå in i fuktiga temperaturer när jag var på semester. Lättviktig, bärbar och verkligen hjälpsam apparat. Bra köp

  null

 8. C*******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den fungerar väldigt bra. Jag gillar batterialternativet så att jag kan ta den med mig överallt. Jag måste säga att den har förbättrat min dyspné avsevärt. Rekommenderar starkt denna produkt till alla, särskilt i tiden för coronavirus pandemi.

  null

 9. M*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Min son utvecklade fruktansvärda bihålebesvär och hosta. Att använda denna nebulisator har hjälpt honom att äntligen komma över sin djupa hosta och sin överdrivna nästäppa! Den fungerar verkligen. Jag rekommenderar helt och hållet.

  null

 10. P*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en fantastisk liten nebulisator. Jag använde den idag för första gången och den fungerar bra. Dimman är mycket finare än vad man får med de större nebulosorna. Och den går väldigt snabbt också. Jag älskar bärbarheten. På det hela taget ett bra köp!

  null