Bärbar Ultraljudsspruta för Inandning

Det ursprungliga priset var: kr593.Det nuvarande priset är: kr395.

Rea!

Bärbar Ultraljudsspruta för Inandning

Det ursprungliga priset var: kr593.Det nuvarande priset är: kr395.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Ta kontroll över ditt välbefinnande redan idag

Ortorex bärbara nebulisator lindrar symtomen vid förkylning, influensa, hosta, bronkit och astma. Den avancerade tekniken gör att läkemedlet når djupt in i de övre luftvägarna. Vår enhet har två inhalationsalternativ för bekväm användning - en mask och ett munstycke.

Lätt att använda
Att ta hand om din hälsa med vår nebulisator är en barnlek. Häll först den farmaceutiska vätskan i koppen. Sätt sedan på en mask eller ett munstycke. Och slutligen klickar du på knappen för att starta proceduren.
Ljudlös
Ortorex-enheten är lika tyst som prasslande löv. Det möjliggör effektiv behandling utan att orsaka störningar.
Förbättrad andning
Den fina ångan från Ortorex-inhalatorn går in i näsan och halsen när du andas. Den stimulerar läkemedel eller koksaltlösning att snabbt absorberas i slemhinnorna. Detta lugnar inflammerade luftvägar och lindrar andningsproblem.
Automatisk avstängning

Vår inhalator stängs av när vätskan tar slut. Denna funktion sparar batteritid och garanterar säker användning genom att förhindra överhettning.

Bärbar

Ortorex nebulisator har en kompakt och handhållen design som gör den enkel att bära med sig. Detta säkerställer tillgång till andningsterapi närhelst det behövs.

Lätt att ladda

Ladda vår enhet med antingen 2 AA-batterier eller en USB-sladd.

Fler anledningar att älska vår bärbara nebulisator
Lindrar Snarkning
Lång Batteritid
Hållbar Konstruktion
Icke-Allergisk
Säker För Barn
Tvättbar
4.75
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. T***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den här nebulisatorn för att min dotter skulle hjälpa till under covid. Hon kände att det hjälpte. Jag rekommenderar det definitivt till alla att återhämta sig snabbare. Håll dig säker! Bra köp.

 2. D******y (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna produkt är den bästa uppfinningen jag någonsin hade köpt! WOW! Fantastiska resultat för min andning. Allt om det är fantastiskt! Praktiskt, enkelt, effektivt, litet, bärbart, tyst!

 3. Y****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Så jag använde den ett par gånger och min andningskapacitet har verkligen förbättrats. Det fungerar verkligen! Jag förväntade mig inte så bra resultat från en sådan liten sak!

 4. E*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag letade efter något som inte gör mycket ljud. Denna nebulisator är helt perfekt! Den är tyst och lätt att använda. Min dotter älskar att använda den och det hjälper henne mycket. Rekommenderar absolut!!!

 5. P*****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en fantastisk liten nebulisator. Jag använde den idag för första gången och det fungerar bra. Dimman är mycket finare än vad du får med de större nebbarna. Och det går riktigt snabbt också. Jag älskar bärbarheten. Sammantaget, bra köp!

 6. I****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna bärbara nebulisator är mycket kompakt och den perfekta storleken för resor. Fungerar bra och värt varje öre av det. Kvaliteten är fantastisk. Skulle köpa igen.

 7. M*****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Min son utvecklade hemsk sinusbelastning och hosta. Att använda denna nebulisator har hjälpt honom att äntligen komma över sin djupa hosta och hans överflödiga nasala trängsel! Det fungerar verkligen. Jag rekommenderar helt.

 8. K****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna bärbara nebulisator är praktiskt taget tyst, ger en riktigt fin dimma och är definitivt värt pengarna! Älskar verkligen den här maskinen. Jag kanske köper ett par till för att hålla runt bara i fallet. Rekommenderar det starkt till alla med andningsproblem !!!

 9. C*******e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den fungerar mycket bra. Jag gillar batterialternativet så att jag kan ta det var som helst med mig. Jag måste säga att det har förbättrat min dyspné kraftigt. Rekommenderar starkt denna produkt till alla, särskilt i tiden för coronaviruspandemi.

 10. A****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har astma och den här nebulisatorn hjälpte mig att gå in i fuktiga temperaturer när jag var på semester. Lätt, bärbar och riktigt hjälpsam enhet. Bra köp