Elektrisk Värmekudde

Det ursprungliga priset var: kr795.Det nuvarande priset är: kr530.

Rea!

Elektrisk Värmekudde

Det ursprungliga priset var: kr795.Det nuvarande priset är: kr530.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Effektiv lösning på muskelspänningar

Ortorex elektriska värmedyna är vad du behöver för att bli av med spänningar i kroppen. Dess överlägsna värmemekanism garanterar omedelbar komfort och muskelåterhämtning.

Lindring av stelhet
Vår värmedyna främjar blodflödet till det drabbade området, vilket resulterar i muskelavslappning. Värmekudden kan också hjälpa dig att varva ner efter en lång dag.
Mångsidig användning
Värmedynan kan placeras på andra kroppsdelar som rygg, mage och midja.
Justerbar intensitet
Det finns tre temperaturinställningar så att du kan uppnå exakt den värmenivå du behöver.
Säker

Ortorex värmedyna stängs av automatiskt efter två timmars användning.

Halkfri

Tack vare de lätt viktade kanterna sitter vår värmedyna säkert på plats. Du kan enkelt röra dig och den glider inte av din kropp.

Mjuk

Premiumkvalitet plysch tyg kommer att kännas bra på huden.

4.90
20 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. P***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Den värmer upp snabbt och mycket bekväm älskar den!

 2. Kate (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är varm och eftersom den är viktad håller den sig på plats och känns så behaglig. Jag njuter verkligen av den.

 3. RajB (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är en riktigt trevlig värmekudde. Värmen värms verkligen upp snabbt och håller sig varm länge. Jag skulle rekommendera den här produkten till alla med nack- eller ryggsmärtor.

 4. Dean (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar att produkten är supermjuk och håller dig varm

 5. Khloe (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft en klämd nerv i nacken i många år och visste inte att de hade en värmekudde för nacken. Den har varit en livräddare! Den knäpps ihop över mitt bröst för att hålla sig på plats med värmevärmen på min nacke. Fungerar som en charm.

 6. Jay (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är över 40 år och lider av morgonstyvhet så detta omslag är superhjälpsamt. Jag värmer den när jag är svag upp och när jag tvättar mitt ansikte är den redo att arbeta, dess design för nacke och axel men jag fann den användbar för andra delar av min kropp också, jag använder den först för att värma min axel sedan vänder jag den över min nedre del av ryggen höfter och knän, det är en bra dagstartare för mig. Tack.

 7. Veronika (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen den här värmekudden. Den sveper runt nacken och axlarna och värmer faktiskt nacken, vilket många inte gör. Den gör ett fantastiskt jobb!

  null

 8. Heather (verifierad köpare)

  Sverige

  Värmeplatta för nacke och axlar Älskar den här helt och hållet! Jag har problem med nacke och rygg på grund av en ryggradsskada och den här nackvärmen är en livräddare. Jag använder den minst en gång om dagen. Den är så bekväm och håller sig på plats. Den fungerar bättre och är mycket bekvämare än någon annan nackfilm eller värmekudde som jag har haft. Den hjälper mig att hantera smärtan.

  null

 9. Amy (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här värmekudden håller sig varm och den täcker min nacke och övre rygg. Jag använder också en vanlig värmekudde där den inte täcker eftersom jag har haft ett skrivbordsjobb de senaste åren och det är jobbigt för ryggen att sitta. Jag har märkt att min smärtnivå har minskat märkbart eftersom jag inte behöver justera kudden hela tiden.

  null

 10. Linda (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk produkt! Bra för mina stressade axlar och mitt i ryggen. Jag sitter vid ett skrivbord hela dagen och har fått höra att jag bär all min stress på mina axlar och övre rygg. Den blir varm till varm ganska snabbt så det är ett plus. Överlag är det en bra produkt och fungerar bra!

  null