Elektrisk värmekudde

kr605

Rea!

Elektrisk värmekudde

kr605

Beskrivning

SÄKERHETSTIPS FÖR ELEKTRISKA VÄRMEKUDDAR

Observera att särskilda säkerhetstips följer med denna produkt. För att undvika överhettning och eventuell brand:

 • För att undvika risk för brand och brandfara får inget ligga ovanpå värmeplattan när den används;
 • Sov inte med värmekudden för att undvika brännskador;
 • Luta inte värmekudden mot ett annat föremål (vägg/soffa etc.);
 • Lämna inte värmeapparaten obevakad;
 • Använd uppvärmningen under en begränsad tid åt gången.

Följ noggrant reglerna för användning av en värmekudde och inspektera kudden före varje användning (leta efter fransiga trådar, hål eller revor). Om du gör dessa saker bör din värmekudde hålla länge och du bör inte behöva oroa dig för att byta ut din värmekudde regelbundet.

Lindra smärtan och slappna av samtidigt med värmebehandling!

ORTOREX™ värmekudde för nacke och axlar ger samtidig smärtlindring för nacke, rygg, axlar och andra skadade områden. Med sin speciella form distribuerar värmekudden avslappnande, terapeutisk värme direkt till områden med stress och belastning och lättar på spänningarna.

 

Förutom att lindra smärtan är värmebehandling en stor behandling av kronisk smärta. Den hjälper till att slappna av i musklerna och främjar ökad cirkulation och blodflöde till det skadade området. Dessutom kan Nacke- och axelvärmekudden helt enkelt hjälpa dig att slappna av och må bra efter en lång dag – att slå sig ner i soffan med Värmekudden och din favoritserie kan vara precis vad du behöver! 2 timmars automatisk avstängning gör att du kan koppla av i bekvämlighet utan att behöva vakna och stänga av Heating Pad.

 

 

Den justerbara nackkragen och de lätt viktade kanterna sveper in dig i terapeutisk komfort och håller värmekudden säkert på plats så att du enkelt kan röra dig medan du slappnar av. Den är tillverkad av luddfri och supermjuk microplush, som är maskintvättbar för att bibehålla hygienen och mjukheten under lång tid. På grund av sin mjuka struktur kan Heating Pad flexibelt placeras på andra olika kroppsdelar som ryggen, buken och midjan för att få avslappning på hela kroppen.

Värmebehandling är tillgänglig när och var du vill ha den – hemma, på kontoret, under rasten eller på resan och kan användas säkert under en längre tidsperiod.

ORTOREX™ Värmeplatta för nacke och axlar hjälper dig inte bara att slappna av i nacken och lindra stelhet i axelmusklerna, utan även lindra obehag i buken, främja avslappning i midjan och ryggen och hålla benen varma.

✔️ Smärtlindring och avkoppling av hela kroppen – Värmeplattan ger terapeutisk värme runt nacke, axlar, rygg och värkande områden för att hjälpa till att lindra muskelsmärta och spänningar.

✔️ KUSTOMISERBAR VÄRME – Den digitala styrenheten har 3 temperaturinställningar för att ge exakt den värmenivå du behöver.

✔️ PERFEKT PASSFORM – Värmeplattans unika form inkluderar en justerbar krage och viktade kanter för att säkerställa personlig passform och komfort.

✔️ MOIST OCH DRY HEAT – Moist-alternativet ger djupgående värme och förstärker den termiska terapeutiska effekten.

✔️ SUPER SOFT FABRIC – Microplush-tyg av högsta kvalitet ger ultimat komfort, särskilt på känsliga områden.

4.90
20 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. P***t (verifierad köpare)

  Sverige

  Den värmer upp snabbt och mycket bekväm älskar den!

 2. Kate (verifierad köpare)

  Sverige

  Den är varm och eftersom den är viktad håller den sig på plats och känns så behaglig. Jag njuter verkligen av den.

 3. RajB (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är en riktigt trevlig värmekudde. Värmen värms verkligen upp snabbt och håller sig varm länge. Jag skulle rekommendera den här produkten till alla med nack- eller ryggsmärtor.

 4. Dean (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar att produkten är supermjuk och håller dig varm

 5. Khloe (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft en klämd nerv i nacken i många år och visste inte att de hade en värmekudde för nacken. Den har varit en livräddare! Den knäpps ihop över mitt bröst för att hålla sig på plats med värmevärmen på min nacke. Fungerar som en charm.

 6. Jay (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag är över 40 år och lider av morgonstyvhet så detta omslag är superhjälpsamt. Jag värmer den när jag är svag upp och när jag tvättar mitt ansikte är den redo att arbeta, dess design för nacke och axel men jag fann den användbar för andra delar av min kropp också, jag använder den först för att värma min axel sedan vänder jag den över min nedre del av ryggen höfter och knän, det är en bra dagstartare för mig. Tack.

 7. Veronika (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen den här värmekudden. Den sveper runt nacken och axlarna och värmer faktiskt nacken, vilket många inte gör. Den gör ett fantastiskt jobb!

  null

 8. Heather (verifierad köpare)

  Sverige

  Värmeplatta för nacke och axlar Älskar den här helt och hållet! Jag har problem med nacke och rygg på grund av en ryggradsskada och den här nackvärmen är en livräddare. Jag använder den minst en gång om dagen. Den är så bekväm och håller sig på plats. Den fungerar bättre och är mycket bekvämare än någon annan nackfilm eller värmekudde som jag har haft. Den hjälper mig att hantera smärtan.

  null

 9. Amy (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här värmekudden håller sig varm och den täcker min nacke och övre rygg. Jag använder också en vanlig värmekudde där den inte täcker eftersom jag har haft ett skrivbordsjobb de senaste åren och det är jobbigt för ryggen att sitta. Jag har märkt att min smärtnivå har minskat märkbart eftersom jag inte behöver justera kudden hela tiden.

  null

 10. Linda (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk produkt! Bra för mina stressade axlar och mitt i ryggen. Jag sitter vid ett skrivbord hela dagen och har fått höra att jag bär all min stress på mina axlar och övre rygg. Den blir varm till varm ganska snabbt så det är ett plus. Överlag är det en bra produkt och fungerar bra!

  null