Fotvärmare

kr325.17

Rea!

Fotvärmare

kr325.17

Beskrivning

Håll dina fötter sköna och varma under kalla dagar med Ortorex Foot Warmers!

ORTOREX™ elektriska fotvärmare är perfekta för dem som lider av kalla fötter, t.ex. diabetiker och personer som bor i kalla klimat. De kommer att hjälpa människor att kunna gå till sina dagliga aktiviteter utan att ha obehag av kalla fötter. Våra fotvärmare lättar dessutom smärtan i samband med artrit, seninflammation, muskelspänningar och andra medicinska tillstånd. De hjälper också till att avlasta stress genom att slappna av från tårna till huvudet. Dessutom håller de din kropp vid optimal temperatur och förbättrar blodcirkulationen.

Våra elektriska fotvärmare är effektiva eftersom de levererar genomträngande värme direkt där den behövs mest – runt tårna! Den fungerar utmärkt som en värmekudde under bordet som passar perfekt under skrivbordet på jobbet, i skolan, i bilen och i hemmet för att hålla fötterna och benen varma.

Fördelarna med att använda ORTOREX™ Foot Warmers:

 • Effektivt lindra smärta i samband med artrit, seninflammation, muskelspänningar.
 • Främjar blodcirkulationen genom att hålla dig varm
 • Slappna av i musklerna och lindra stress från topp till tå.
 • Lindrar ömhet och trötta händer
 • Hjälper din kropp att hålla sig frisk under perioder av långvarig exponering för kalla temperaturer.

ORTOREX™ Electric Foot Warmers är tillverkade av högkvalitativ termisk plysch och fleece och är vadderade med tjock bomull för att omsluta dig med värme. De har en elektrisk värmekudde som enkelt kan separeras för att tvätta plyschöverdraget. Det tar några sekunder för värmaren att nå sin maximala värme, och den kan ge kontinuerlig värme så länge den är inkopplad.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ GER SMÄRTLINDRING – ORTOREX™ Electric Foot Warmers lindrar smärta och symtom vid artrit, tendonit och andra medicinska tillstånd.

✔️ RELIEVE STRESS – De lindrar stress genom att öka blodcirkulationen, vilket ökar syreflödet i kroppen.

✔️ HÅLLER FÖTTERNA FRISKA – Våra fotvärmare hjälper till att hålla fötterna friska genom att upprätthålla en bekvämare miljö. Elektriska fotvärmare främjar också en bättre blodcirkulation, vilket är viktigt för fötternas hälsa.

✔️ BOOST ENERGINIVÅER – Elektriska fotvärmare hjälper till att öka ditt humör och din energi genom att öka ämnesomsättningen, lindra muskelsmärta, minska stresshormoner i kroppen och främja ett avslappnat tillstånd.

5.00
11 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. G****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den plyschiga flanellen är redan lugnande. Lägg till värmen som den här babyn ger, så har jag fått lindring av kronisk smärta. Jag har inga klagomål. Den har en tillräckligt lång sladd och har en automatisk avstängning. Bra köp.

 2. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte denna till min pappa som har Parkinson. Hans ben blir väldigt kalla. När det gäller vad jag köpte den för fungerar den perfekt. Min pappa är verkligen nöjd med denna värmare. Tack.

 3. I***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Som person med fotproblem och artros kan det vara jobbigt att gå och stå. Att stoppa in mina fötter i den lyxiga fickan i 30 minuter hjälper oerhört mycket. Värmen är verkligen terapeutisk. Rekommenderas varmt.

 4. A*****y (verifierad köpare)

  Sverige


  Jag vet inte hur jag hade kunnat överleva utan denna värmare. På senare tid har den här produkten varit en sann livräddare. Jag har seninflammation och måste tyvärr tillbringa mycket tid på mina fötter. Så nu när jag kommer hem ställer jag in en timer på 10 minuter och sedan kan jag luta mig tillbaka och slappna av. Efter behandlingen känns det som om jag går på luft. Jag älskar det och skulle rekommendera det.

 5. R***d (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag använder den här produkten för att värma mina alltid kalla fötter. När jag jobbar hemifrån sitter jag vid fönstret hela dagen och oavsett vilka strumpor jag har på mig blir jag alltid kall om fötterna så småningom. Med den här lilla utrymmeskrävande apparaten sätter jag på värmen när mina fötter blir kalla och de värms upp snabbt. Fantastiska värmare!

 6. B***e (verifierad köpare)

  Sverige


  Hjälper mig lätt att eliminera trötthet efter långdagsarbete. Främjar blodcirkulationen i fötterna, lindrar muskelspänningar och blodcirkulationen i fötterna hjälper till att påskynda kroppens ämnesomsättning, hjälper även till att sova. Exakt som beskrivet, jag är super nöjd med köpet.

 7. P*****e (verifierad köpare)

  Sverige


  Denna värmare är bra för blodcirkulationen i fötterna och underbenet. Jag köpte den för att hålla fötterna varma på vintern men upptäckte att den fungerar bra mot hälsmärta. Mycket bekväm och livsavgörande. Rekommenderas varmt

 8. T*****y (verifierad köpare)

  Sverige


  Fick dessa värmare till min far. Han tycker verkligen om dem och de håller fötterna varma. Den är också lätt att använda, bara att koppla in och koppla ut, så min pappa är nöjd med den. Tack.

 9. R*****d (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har Raynauds sjukdom, vilket gör att mina fötter och händer är mycket känsliga för att känna sig kalla och domnade vid lägre temperaturer, och den här värmaren hjälper mig mycket! Det är lätt att växla mellan värmenivåerna, jag brukar börja med den högsta och sedan gå till den lägsta. Jag vet inte hur jag skulle kunna leva utan den, den är en livräddare. Jag är extremt nöjd med köpet!

 10. K*****n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här fotvärmaren värmer verkligen fint för att hålla mina fötter varma och mysiga. Insidan av fotvärmaren är tillräckligt stor för att jag ska kunna flytta mina fötter och tår! Jag tar med den till jobbet och använder den under mitt skrivbord och den hjälper mig faktiskt att vara produktiv hela dagen!