Röd Ljusterapilampa

Det ursprungliga priset var: kr1,890.Det nuvarande priset är: kr1,159.

Rea!

Röd Ljusterapilampa

Det ursprungliga priset var: kr1,890.Det nuvarande priset är: kr1,159.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Läk från insidan och återställ kroppens balans i ditt eget hem!

Ortorex rödljuslampa ger en regenererande och läkande effekt på kroppens celler. Detta lindrar i sin tur spasmer, smärta och trötthet genom att öka syresättningen i kroppen. Dessutom förbättrar den hudens utseende. Denna behandling stärker också immunförsvaret och förbättrar sömnkvaliteten.

Smärtlindring
Genom att förbättra blodflödet minskar vår lampa muskelsmärta, svullnad och inflammation. Den påskyndar läkningsprocessen för att uppnå snabbare återhämtning.
Föryngring av huden
Ortorex lampan främjar tillväxten av kollagen. Den minimerar rynkor, ärr, rodnad och akne. Dessutom gör den huden mer elastisk och minskar ojämn tonalitet och mörka fläckar.
Energibussning
Vår lampa stärker mitokondrierna. På så sätt ökar den energinivåerna och förbättrar välbefinnandet. Detta främjar också avslappning och bidrar till bättre sömn.
Täckning av hela kroppen

Vår lampa har 225 lysdioder för att förbättra hela organismens välbefinnande.

Flera olika positioner

Vår lampa kan hängas horisontellt, vertikalt eller placeras oberoende av varandra.

Lätt att använda

Koppla bara in den, sätt på dig skyddsglasögonen och sitt på ett avstånd av 0-78 tum (0-2 m) i 2-15 minuter.

Fler skäl att älska vår lampa
Säker
Smärtfri
Lättvikt
Bärbar
Energibesparing
Bred Täckning
Specifikationer
Mått:
12.2x12.2x1.3 inch (31 x 31 x 3.3 cm)
Våglängd:
Röd:
660 nm
Infraröd:
850 nm
Vikt:
2.43 ibs (1.1 kg)
Antal Lysdioder:
225
4.81
16 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. B***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta är en mycket bra investering. Det har skett en betydande förbättring av min hud. Jag använder den nästan dagligen, vanligtvis 20 till 30 minuter per dag. Jag har somnat med den på och hade inga biverkningar. Trevlig apparat.

 2. A***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Vi har använt den som en del av vår rutin för hudvård och för ömma muskler! Fungerar fantastiskt! Tack!!!

 3. L***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag fick den här i present till min man. Han älskar det verkligen och det verkar göra hans säsongsbetonade depression mindre.

 4. K**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har använt den här i ungefär 2 månader nu (två gånger om dagen, 15 min sessioner, ansikte och hals). Jag har märkt att min hud är mycket slätare och mjukare. Det tar tid att se resultat men det fungerar.

 5. A*****y H***t (verifierad köpare)

  Sverige

  WOW! Den här saken är MAGISK! Jag känner mig fem år yngre. Jag har förlorat några centimeter runt midjan/underlivet. Alla måste prova det!

 6. D*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Att använda den här infraröda lampan känns som att få solljus utan att gå ut. Jag känner en viss smärtlindring på axlarna, men jag använder den mest för ansiktet. Jag känner verkligen att några av mina aknefläckar bleknar!

 7. A*****y (verifierad köpare)

  Sverige

  Älskar absolut den röda ljusterapin! Den här produkten har allt jag ville ha. Storleken och kraften i det ledda röda ljuset är helt perfekt. Jag kan verkligen känna hur min hud, muskelvävnad och andra delar av min kropp läker. Min hud ser stramare och fastare ut också! Fantastisk terapi!

 8. C****e (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk produkt! Den hjälper mina allergier och min axelvärk. Jag började se resultat efter 2 veckor av användning av lampan. Jag rekommenderar den helt och hållet.

 9. L**e (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna apparat har hjälpt till att lindra min bensmärta i benet och lägre inflammation. Den är mycket ljus och avger en mycket mild värme. Den är lätt och lätt att flytta runt. Den är perfekt för att rikta in sig på ett specifikt område av kroppen. Skulle rekommendera.

 10. K***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag blev positivt överraskad av den här lampan. Jag hörde talas om röda lampor och bestämde mig för att prova denna lampa. Första gången jag använde den kände jag mig märkbart mer avslappnad och fick bättre sömn. Jag har mindre spänningar och smärta i musklerna och det känns som om den har förbättrat min hud och gjort den slätare! Jag kommer att fortsätta använda den för att se fler resultat! Tack!!!