SAD-lampa för ljusterapi

kr561.07

Rea!

SAD-lampa för ljusterapi

kr561.07

Slut på lagret

Skicka mig ett e-postmeddelande när lagret är tillgängligt

Beskrivning

Upplev solens nyanser under dagen för mer fokus, energi och bättre sömn!

ORTOREX™ Therapy Lamp har utformats speciellt för att påverka ditt välbefinnande genom att ge dig det ljus som behövs under kallare årstider. Den väcker din biologiska klocka och hjälper dig att återhämta dig från säsongsrelaterad affektiv störning (SAD) som är förknippad med bristen på solljus som uppstår under vintermånaderna.

Användningen av vår lampa stimulerar produktionen av serotonin, den ”lyckliga kemikalien”, och neurotransmittorer som förbättrar din hälsa och ditt humör. Den rekommenderas starkt för dem som lider av sömnlöshet, trötthet, trötthet, depression, vinterblues, jetlag och humörsvängningar. Dessutom hjälper ORTOREX™ Therapy Lamp till att justera din cirkadiska rytm och förbättra ditt sömnmönster.

Fördelar med att använda ORTOREX™ terapilampan:

 • Hjälper till att bekämpa SAD
 • Stimulerar hormoner och neurotransmittorer
 • Främjar lugn och håller dig fokuserad
 • Stödjer en hälsosam sömncykel
 • Lyser upp ditt humör och ökar din energi.

Vår terapilampa utnyttjar LED-ljusets hela spektrum. Den producerar upp till 12 000 lux ljusstyrka för att imitera de extra timmarna i solljuset. Dessutom är den absolut säker för synen eftersom den filtrerar bort alla skadliga UV-strålar. Lampan är liten i storlek och helt bärbar. Du kan använda den hemma, på kontoret, i sovsalen eller när du reser, så att du alltid kan känna dig som bäst oavsett var du är. För ökad bekvämlighet kan vår terapilampa fungera väggmonterad eller fristående med det vikbara stativet.

Med tre ljusstyrkor (30 %/60 %/100 %) kan du justera din favoritnivå med en enkel beröring. ORTOREX™ terapilampa är utrustad med tre justerbara timers, så att du kan sätta intervall från 10 till 30 minuter. Den slocknar automatiskt när tiden går, så att du kan njuta av en avkopplande sömn utan att behöva oroa dig för säkerheten. För att du inte ska behöva ställa in dina önskade inställningar varje gång har vår lampa en minnesfunktion. Den hjälper dig att snabbt tända lampan med de tidigare inställningar du använt.

 

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ GER TEURAPISK BELYSNING – Vår lampa ger naturlig ljusstyrka för den medicinskt rekommenderade mängden ljusbehandling. Den är effektiv för att bota cirkadiska sömnstörningar, trötthet och andra tillstånd.

✔️ EFFEKTIV BEHANDLING AV SAD – Den ger upp till 12 000 lux intensitet för att hålla din mentala och fysiska hälsa på rätt spår och ger effektiv ljusterapi för att hjälpa dig att bekämpa säsongsrelaterad affektiv sjukdom.

✔️ BOOSTS ENERGINIVÅER – ORTOREX™ Terapilampan ökar din energi med hjälp av ljusets hälsofördelar och stimulerar ditt sinne och din kropp. Den bidrar till att du känner dig energisk och stimulerar produktiviteten.

✔️ STÖDERAR EN HÄRLIG SÖNKNING – Vår lampa utsätter dig för artificiellt ljus som efterliknar solens, vilket förbättrar dina sömn- och vakenhetsmönster.

✔️ FÖRBÄTTAR LIVSKVALITETEN – Genom att förstärka kroppens cirkadiska rytm förbättrar vår lampa också ditt allmänna välbefinnande och livskvalitet, vilket gör att du känner dig föryngrad och mer aktiv.

4.70
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

 1. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Kom snabbt! Lampan är mycket ljusstark. Jag har känsliga ögon men det gör inte ont att titta på den. Verkar vara av hög kvalitet.

 2. H***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här lampan har hjälpt mig mycket mer än vad jag trodde att den skulle göra. Den har verkligen hjälpt mig med mina hudproblem. Jag använder den hela tiden nu och jag har sett så fantastiska resultat. Rekommenderar starkt!

 3. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här lampan är väldigt ljusstark! Den är enkel och lätt att använda. Den är mycket välgjord och är robust och lätt. Bra stöd för områden som inte får naturligt solljus. Kommer definitivt att använda den!

 4. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  För en så enkel enhet gör detta en enorm skillnad. Jag saknar D-vitamin under de långa vintrarna, men den här lilla lampan hjälper mig verkligen mycket. Den är så otroligt lätt att använda, särskilt med bara 3 knappar. Underbar lampa, jag är imponerad.

 5. N**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här terapilampan lyser verkligen upp ett rum. För dem med säsongsrelaterade problem kan detta vara en riktig gudagåva. Riktigt lätt att använda och jag älskar inställningarna för ljusstyrka. Bra produkt.

 6. V**a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag känner mig genast glad när jag slår på ljuset. Älskar det! Kom väldigt snabbt, tack Ortorex!

 7. P****a (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här lampan är så effektiv. Det hjälper verkligen till att ge mig energi och håller mig på bättre humör på kontoret utan fönster. 5 av 5.

 8. J***b (verifierad köpare)

  Sverige

  Utmärkt köp! Jag älskar den här lampan, den är fantastisk! Fungerar perfekt. Jag rekommenderar 100%.

 9. K***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte den för att jag har problem med min hud, den hjälper mig inte ännu. Hoppas att se resultatet snart!

 10. C***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tycker att ljusterapi är en gammal teknik, men ljuset fungerar bra!