Axelstöd för smärtlindring

kr290

Rea!

Axelstöd för smärtlindring

kr290

Beskrivning

Har du ont i axeln eller lider av idrottsskador?

Säg adjö till det med vårt nya axelstöd!

 

 

Shoulder Support Strap är ett omfattande stöd för kroppen som är utformat för att lättar en god hållning varje dag. Shoulder Support Strap är tillverkad av högteknologiskt stretchigt neoprenmaterial och kan bäras bekvämt på jobbet, på gymmet och till och med under kläderna för att säkerställa att du kan öva en säker och effektiv hållning hela dagen lång.

 

 

JUSTERBAR: Perfekt passform och stöd för alla kroppstyper och storlekar. Mycket lätt att justera, bära och ta bort.

RECOVERING: Skulderstödet används som isolerings- och kompressionsstöd i terapi och återhämtning för alla axelrelaterade skador som stukningar, stammar, dislokation av axeln och smärta vid artrit. Fortsatt användning, som postoperativt stöd eller stabiliseringsstöd, förhindrar ytterligare skador på problemområden.

KOMPATIBEL: Bekvämt för alla dagar tack vare den tunna profilen på axelstödet som passar bra under skjortan och utom synhåll. Utformad för att minimera gnidning och klåda.

MATERIAL: Extrem komfort utformad för användning hela dagen. Lättviktig, andningsbar neopren är fukttransporterande för att hålla dig torr och reglera temperaturen. Skulderstödet är halkfritt och använder extra starka fästanordningar och högkvalitativa remmar.

 

 

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Y***V (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag hade smärta i axel och överarm när jag körde bil och på natten efter att ha fallit illa när jag spelade fotboll med mitt barnbarn, och den här veckan har smärtan minskat långsamt trots att jag arbetat varje dag.

  null

 2. J***z (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag tycker verkligen om tandställningen. Innan hade jag mycket problem med smärta från en reva i min rc när jag tränade. Men när jag använde tandställningen minskade smärtan med minst 90 %.

  null

 3. S***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag blev glatt överraskad över att denna axelstöd passar så perfekt!

 4. I***i (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag kommer definitivt att rekommendera denna tandställning och ge den en tumme upp!

 5. Kund (verifierad köpare)

  Sverige

  REKOMMENDERAS STARKT.

 6. T***s (verifierad köpare)

  Sverige

  Allt är bra med produkten enligt beskrivningen i butiken

 7. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Efter att ha lidit av axelvärk orsakad av ligament och vävnadsskador har jag smärta i axeln dagligen. Jag har provat några saker men ingenting hade gjort jobbet tills jag bestämde mig för att prova detta. Du kan justera storleken och går från ganska liten till en hyfsad storlek till. Jag har använt produkten flera gånger nu och när det blir illa når jag efter detta varje gång. Detta är mycket bra för mina axelbesvär och det är skönt att slippa smärta utan att ta alla tabletter. Detta är en mycket bra design och bekväm att bära även när man går ut.

 8. A***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Redan första dagen jag hade den på mig kände jag ett omedelbart stöd… inte längre känslan av att min arm var utsatt för att bli återskadad eller bara hänga ner i smärta och/eller dingla löst.

 9. S***r (verifierad köpare)

  Sverige

  mycket bra material, hjälper min mamma axelvärk

 10. Kund (verifierad köpare)

  Sverige

  Detta har hjälpt till att minska smärtan från ett kroniskt problem i min axel. Jag använder den också när jag kör min gastrimmer och den har lindrat mycket av den smärta/det obehag jag brukade få av att använda trimmern.