Ryggsträckare Lumbar Support Acupressure Massager

kr354.97

Rea!

Ryggsträckare Lumbar Support Acupressure Massager

kr354.97

Beskrivning

Säg adjö till ryggsmärta och stelhet med hjälp av vår Back Stretcher!

Back Stretcher är en kompakt multifunktionell ryggsträckare som är anatomiskt formad för att anpassa sig till din ryggrad och rikta om dina kotor – för att hjälpa till att förbättra din hållning och lindra kompressionen i dina nerver och diskar. Den lättar omedelbart ryggsmärta genom att återställa ryggens naturliga krökning och förbättrar flexibiliteten i axlar och ryggmuskler. Apparaten bidrar effektivt till att lindra smärta på grund av diskbråck eller utbuktning, spinal stenos, ischias och klämda nerver.

Den unika kvaliteten på denna ryggsträckare är dess 3-nivåers justering för olika intervall för att sträcka ut ryggen. Ju högre ryggsträckaren lyfter, desto starkare sträckning får du. Du kan justera enheten på en mest bekväm nivå för större räckvidd och effektiv smärtlindring. Du knäböjer helt enkelt på marken och kilar bakre delen av den mot dina knän, håller i båda ändarna av den och lyfter den för att placera den i den böjnivå du vill ha. Sedan kan du placera den antingen på din ländrygg, mellersta eller övre rygg och långsamt lägga dig på den medan du andas ut. Den kan också placeras på en stol för att hjälpa till att korrigera din sittställning, eller på en bilstol för att fungera som ländryggsstöd för en bil som hjälper till att minska tröttheten, särskilt vid långvarig bilkörning. Försök att sitta på den i 5 minuter två gånger om dagen för bästa resultat.

Ryggbåren är utformad med akupressurpunkter för ökad blodcirkulation och främjande av läkning i området. Den ger akupunktureffekt genom att djupt trycka på de specifika akupunkturpunkterna vilket ger dig fullständig lindring av ryggsmärta, ryggsmärta eller muskelsmärta.

✔️ RYGGSMÄRTOR – Konturen av ryggens naturliga krökning ger bättre ryggradsuppställning och effektiv akupressurmassage för att lindra trycket.

✔️ JUSTERBAR STRÄNGNINGSNIVÅ – Stödjer 3 nivåers växeljustering för större räckvidd och full stretch.

✔️ AKUPRESSURPUNKTER – Hjälper till att djupt massera stela ryggmuskler.

✔️ MULTIFUNKTIONELL – Kan användas när du ligger eller sitter.

✔️ DURABLE & HIGH QUALITY MATERIAL – Tillverkad av solida och miljövänliga ABS och NBR-material för att ge en ofarlig och säker upplevelse när du stödjer ryggen.

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. M***I (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här är jättebra för ryggsmärtor. Jag börjar på den första nivån och efter 15 minuter flyttar jag till den andra nivån och lägger till en kudde för att hålla nacken i linje. Det sträcker ryggen från toppen till botten. Jag kunde se en skillnad redan vid första användningen! Jag var verkligen förvånad över hur snabbt den fungerade, men jag tror att det är viktigt att använda den konsekvent för att den verkligen ska fungera mot ryggsmärtor. Så nöjd med köpet!

 2. D***v (verifierad köpare)

  Sverige

  Min rygg känns mycket bättre nu! Tack.

 3. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här produkten fungerar utmärkt! När den först anlände och jag öppnade den satte jag upp den med hjälp av instruktionerna inget större och sedan lade jag mig i 3-5 min på golvet jag kände skillnaden direkt och min smärta började lösa sig. Jag använde den också för första gången i mitt fordon när jag körde hjälper smärtan när jag tar mig till min destination och när jag sitter på jobbet hela dagen.

 4. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Leverans är nästan 2 månader. Överensstämmer med beskrivningen. Det finns 3 positioner som passar alla ryggar. Den centrala färginsatsen är mjuk. Säljaren hjälpte till att spåra varorna. Tack.

 5. A***v (verifierad köpare)

  Sverige

  För alla som lider av smärta i nedre och mellersta delen av ryggen rekommenderar jag verkligen den här produkten. Fortsätt att använda den i minst två veckor, två gånger om dagen i 10 minuter. Du kommer först att märka hur dålig inriktningen av din ryggrad är i första hand efter den första användningen. Men håll dig till det, det gör och kommer att förbättra dina ryggsmärtor. Den hjälper också till att sträcka ut ryggen och korrigera din hållning. Om du är ihärdig och tar dig tid för det kommer du att känna resultaten.

 6. S***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Tillverkad av kraftig plast. Den här ryggsträckaren är fantastisk. Den är verkligen bekväm. Den blåa saken som ansluts till mitten gör den superbekväm men behövs inte nödvändigtvis. Det är ett bra stöd. Smärtan i min nedre del av ryggen håller gradvis på att försvinna. De tre olika nivåerna av bågform gör den verkligen bekväm. Jag tror inte att någon skulle ångra att de köpte den här.

  null

 7. A***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar verkligen den här produkten, jag köpte den efter att jag dragit min rygg och den hjälpte mig att långsamt sträcka ut den. Rekommenderar starkt!

  null

 8. T***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har haft ischiasproblem och kunde inte vänta på att få detta. Det är så otroligt hur mycket bra stretch man får med denna. Detta har hjälpt min rygg så mycket och min ischias. Jag hade så många människor som provade detta själva och alla har älskat detta och blev chockade över hur mycket något så litet och enkelt kan hjälpa. En fantastisk uppfinning!

  null

 9. N***a (verifierad köpare)

  Sverige

  OMG Jag kunde aldrig föreställa mig hur fungerar det utan att prova det och tack och lov att jag gjorde det. Ett utmärkt verktyg och jag rekommenderar det varmt. Jag är fortfarande på maximal nivå 2. Tre är lite för mycket på den punkten. Gravitationen gör sitt jobb, på riktigt. Jag älskar det.

  null

 10. M***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna lilla pärla av en hälsoapparat har bevisat sitt värde sedan jag köpte den för över ett år sedan. Efter bara några veckors användning av apparaten ändrade jag inställningen till den andra nivån av bågen för att öka ryggsträckningen. Det var en vändpunkt. Den är så enkel men fungerar ändå otroligt bra.

  null