Ryggbåren Ländryggstöd Akupressurmassagerare

Det ursprungliga priset var: kr450.Det nuvarande priset är: kr300.

Rea!

Ryggbåren Ländryggstöd Akupressurmassagerare

Det ursprungliga priset var: kr450.Det nuvarande priset är: kr300.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Gör slut på ryggsmärta och stelhet i ryggen

Håll dig skyddad från ryggsmärta med vår anordning. Den hjälper sömlöst till att lindra obehag genom att återställa ryggradens naturliga krökning. Ortorex ryggbåren återställer försiktigt dina ryggkotor och förbättrar din hållning och lindrar stelhet. Använd den bara i 5 minuter två gånger om dagen.

Helande akupressur
Vår apparat har 108 massagepunkter. När den appliceras på ländryggen främjar den läkning genom att öka blodflödet.
Justerbara sträckningsnivåer
Erbjuder tre justerbara nivåer för fullständig stretching.
Multifunktionell
Känn den masserande effekten och läka din kropp medan du sitter eller ligger.
Material av hög kvalitet

Ortorex ryggbåren är tillverkad av solid ABS-plast. Det garanterar en säker upplevelse när du stöttar din rygg.

Nybörjarvänliga

Den första justerbara nivån är lämplig för nybörjare. Justera ytterligare i din egen takt.

Bärbar och lätt

Lätt att förvara och packa var du än går.

Fler anledningar att älska vår ryggbår
Främjar Avslappning
Lämplig För Alla Åldrar
Prisvärd
Kompakt Konstruktion
4.90
21 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 21 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Bra sak. Hjälper bra

 2. T***o (verifierad köpare)

  Sverige

  Stark och hållbar.

 3. L***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag köpte denna ryggstärkare för smärta i nedre delen av ryggen när jag går dagligen. Jag gillar att den har tre nivåregler för att öka när det behövs. Den lindrar min smärta när den används dagligen eller varannan dag. Jag rekommenderar alla att prova den.

 4. O***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar den här båren! Jag kan se en verklig skillnad i min hållning.

 5. A***v (verifierad köpare)

  Sverige

  För alla som lider av smärta i nedre och mellersta delen av ryggen rekommenderar jag verkligen denna produkt. Fortsätt att använda den i minst två veckor, två gånger om dagen i 10 minuter. Du kommer först att märka hur dålig inriktningen av din ryggrad är i första hand efter den första användningen. Men håll dig till det, det gör och kommer att förbättra dina ryggsmärtor. Den hjälper också till att sträcka ut ryggen och korrigera din hållning. Om du är ihärdig och tar dig tid för det kommer du att känna resultaten.

 6. N***a (verifierad köpare)

  Sverige

  OMG Jag kunde aldrig föreställa mig hur det fungerar utan att prova det och tack och lov gjorde jag det. Ett utmärkt verktyg och jag rekommenderar det varmt. Jag är fortfarande på maximal nivå 2. Tre är lite för mycket vid den tidpunkten. Gravitationen gör sitt jobb, på riktigt. Jag älskar det.

 7. E***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Leveranstiden är nästan två månader. Överensstämmer med beskrivningen. Det finns 3 positioner, lämplig för alla tillbaka. Den centrala färginsatsen är mjuk. Säljaren hjälpte till att spåra varorna. Tack

 8. M***e (verifierad köpare)

  Sverige

  Denna produkt fungerar utmärkt! När den först anlände och jag öppnade den satte jag upp den med hjälp av instruktionerna inget större och sedan lade jag mig tillbaka i 3-5 min på golvet jag kände skillnaden direkt och min smärta började lösa sig. Jag använde den också för första gången i mitt fordon när jag körde, vilket hjälper smärtan när jag tar mig till min destination och när jag sitter på jobbet hela dagen.

 9. M***I (verifierad köpare)

  Sverige

  Det är bra mot ryggsmärtor. Jag börjar på den första nivån och efter 15 minuter flyttar jag till den andra nivån och lägger till en kudde för att hålla nacken i linje. Det sträcker ryggen från toppen till botten. Jag kunde se en skillnad redan vid första användningen! Jag var verkligen förvånad över hur snabbt den fungerade, men jag tror att det är viktigt att använda den konsekvent för att den verkligen ska fungera mot ryggsmärtor. Så nöjd med köpet!

 10. S***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Han är tillverkad av kraftig plast. Den här ryggbåren är fantastisk. Den är verkligen bekväm. Den blå saken som ansluts till mitten gör den superbekväm men behövs inte nödvändigtvis. Det är ett bra stöd. Smärtan i min nedre del av ryggen håller gradvis på att försvinna. De tre olika nivåerna av bågform gör den verkligen bekväm. Jag tror inte att någon skulle ångra att de köpte den här.