Splint handledsstöd

Det ursprungliga priset var: kr503.Det nuvarande priset är: kr335.

Rea!

Splint handledsstöd

Det ursprungliga priset var: kr503.Det nuvarande priset är: kr335.

Fri frakt för alla beställningar

Beskrivning

Upplev det stabiliserande stödet från vår Splint Wrist Support Brace för att hitta smärtlindring och påskynda återhämtningen!

Oavsett om du har en gammal skada som blossar upp eller om du stukade handleden i din kampsportskurs, kan du med detta handledsstöd stabilisera och immobilisera din handledsskada för att reducera belastningen på dina smärtsamma muskler, leder och nerver. Handledsstödet finns i antingen vänster eller höger handled och innehåller en lätt, avtagbar metallskena som håller din handled i ett neutralt läge för att skynda återhämtningen från en skada eller behandla kroniska tillstånd.

Detta handledsstöd är effektivt för att lindra smärta i samband med ett antal tillstånd, inklusive:

 • Reumatoid artrit
 • Osteoartrit
 • Karpaltunnelsyndrom (CTS)
 • Skador orsakade av upprepad belastning (RSI).
 • Tendinit
 • Försträckningar av handleden
 • Rhizartros
 • Skador eller operationer i handleden

Det lätta, andningsbara materialet och konturpassformen gör det här handledsstödet bekvämt att ha på sig dag och natt för optimal läkning. Handledsstödet är tillverkat av högkvalitativa och hållbara material för att tåla dagligt slitage. Ett säkert bandsystem hjälper dig att uppnå det önskade beloppet av glidfritt stöd och kompression – justera helt enkelt 3 kardborreband med krok- och öglaförslutning för en snygg, bekväm passform. Den ergonomiska designen gör att du kan behålla full rörlighet i fingrarna, även när du tar tag i eller knyter ihop rörelser. Oavsett om du återhämtar dig från en skada eller bara behöver handledsstöd under dina träningsövningar kan du lita på stabiliteten och stödet hos denna handledsstödsbåge eftersom den är särskilt utformad för immobilisering och skydd. Dessutom är den ett användbart tillägg till alla inventarier för hemsjukvårdsprodukter.

VIKTIGA FÖRDELAR:

✔️ Snabb läkning – Ger måttligt stabiliserande stöd till ömma, svaga och skadade handleder för att hjälpa till att återhämta sig snabbare.

✔️ FÖRBYGGAR FÖRSTA FÄRRE SKADA – Ger tillförlitligt stöd genom ansträngande aktivitet samtidigt som handleden skyddas från att stukas.

✔️ AVTAGBARA ALUMINUMSPLINTER – Ger stabilitet, kontrollerar handledens flexion och ger en styv struktur för att hålla handleden från överdriven rörelse.

✔️ PERFEKT FIT – 3 justerbara kardborreband med krok- och öglestängning ger en anpassad passform för bekväm kompression och stabilitet. De behåller också terapeutisk värme för att hjälpa till att förbättra cirkulationen.

✔️ KOMFORTABEL & DURABLE – Andningsbart, fukttransporterande material är hållbart och lättviktigt, vilket gör det idealiskt för användning hela dagen och på natten. Stöder svaga eller skadade handleder samtidigt som den bibehåller fullt rörelseomfång för tummen och fingrarna.

STORLEKSGUIDE:

5.00
10 Recensioner Skriva en recension
95%
av respondenterna skulle rekommendera detta till en vän

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. A***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Fantastisk produkt. Passar perfekt. Ger bra stöd. Stort värde för priset. Jag måste använda dessa eftersom en kirurg förlamade min vänstra handled & dessa är det bästa stödet jag har kommit över. Skulle rekommendera.

 2. J***y (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag har överanvändning av karpaltunneln efter att ha varit frisör i 18 år. Jag använder den här kudden när jag kör, sover och när jag sitter på tangentbordet för att hålla handleden ”neutral”. Den har bra remmar som går att justera hur tight den sitter. Jag älskar den!

  null

 3. K***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Den här kudden ger ett stadigt stöd för handleden när jag skriver på datorn på jobbet. Jag hade börjat känna domningar och stickningar i fingertopparna innan jag använde stödbandet. Efter att ha burit den på jobbet i en vecka började jag redan känna en förbättring av dessa symtom. Låt oss hoppas att den fortsätter att fungera.

  null

 4. E***l (verifierad köpare)

  Sverige

  Det här var allt jag ville ha i ett stöd. Den är rätt längd, där den inte är för kort där jag undrar om den är effektiv men ändå inte för lång där den är för nära armbågen. De inte en utan TRE remmarna ser till att den inte går någonstans vilket gör att jag är mer säker på att bära den när jag sover. Jag har tidigare haft andra som endast hade ett band och efter en kort tidsperiod slet det sig och jag vaknade upp utan att det satt på plats. Helt nöjd med den.

  null

 5. W***d (verifierad köpare)

  Sverige

  Hittills är detta min favorit handledsstöd. Jag bär den för artros i handleden, för att skydda den när den är inflammerad, och den uppfyller det syftet utmärkt.

  null

 6. R***r (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag skriver hela dagen lång. Dessa är inte i vägen för mitt skrivande och jag kan justera banden för att göra dem stramare/lösare. De håller mina handleder rakare än de andra. Jag kan bära dessa dagligen för att förebygga och inte bara när det blir dåligt.

  null

 7. T***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag stukade handleden på gymmet en morgon, beställde detta samma dag. Stödet passar perfekt, känns väldigt stödjande och skyddande, är lätt och viktigast av allt – det ser bra ut. Jag rekommenderar den verkligen.

  null

 8. S***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Mycket effektiva och bekväma för att lindra symtomen på karpaltunnel. Skulle rekommendera!

  null

 9. G***a (verifierad köpare)

  Sverige

  Jag gillar dem. Smärtan och den hemska stickningen på natten har upphört. Kan inte slå priset.

  null

 10. C***n (verifierad köpare)

  Sverige

  Har haft ont på grund av seninflammation och bestämde mig för att beställa dessa. Mycket snabb leverans och en bra kvalitet. De ger bra stöd och mina senor är inte så smärtsamma för tillfället. Tack.

  null